Villa HällJRN2009/05

Om os

KONTAKT

L. A. Media ApS
Tuborg Boulevard 12
DK-2900 Hellerup
Denmark

Tel: +45 7217 03 18
Fax: +45 7217 03 19
mail: info@luxuryaficionados.com

CVR: 32563694
Bank: Danske Bank, Holmens Kanal

Om os

Luxury Aficionados er et univers for tilhængere af luksus i bred forstand. Det handler om materialisme på højt plan, som repræsenteres i form af biler, både, ure, smykker, boliger, fly med mere, men også om at have det godt. At leve livet bedst muligt, og helst på første klasse hvor det kan lade sig gøre.

Information på flere platforme

Vi leverer den nødvendige information til alle der interesserer sig i større eller mindre grad for tilværelsens finesser, og som har evnen til at drømme og fantasere, deres mind-set, deres livssyn til fælles. Informationerne får man via vores hjemmeside, i magasinet der udkommer seks gange årligt, eller ved de events vi afholder fra tid til anden med vores samarbejdspartnere.

Magasinet lægger med godt gammeldags glittet papir op til fordybelse og forsyner læserne med fascinerende og inspirerende artikler om den ypperste luksus fra hele verden, præsenteret i et sublimt visuelt univers. Og hvis magasinet er hjertet med den rolige puls, er hjemmesiden hjernen, hvor beatet er helt anderledes hurtigt.

Brugerne får her korte daglige nyheder, der udnytter internettets mulighed for multimedia og interaktion med brugerne. Magasinet og hjemmesiden fungerer tæt forbundet i den perfekte symbiose, hvor magasinet blandt andet er trafikskaber til hjemmesiden, som til gengæld leverer informationer om brugernes præferencer for det redaktionelle indhold i magasinet.